به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، صبح شنبه 24 مرداد ماه مراسم معارفه چهار نفر از مشاورين جديد استاندار يزد با حضور استاندار، معاونين استانداري، مشاورين استاندار و مديران كل حوزه استاندار و روابط عمومي و حراست در سالن زنده ياد حميديا برگزار شد.
استاندار يزد در ابتداي اين جلسه ضمن تبريك ميلاد با سعادت حضرت معصومه(س) و گراميداشت روز بزرگداشت مقام دختر و دهه كرامت، سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به ايران اسلامي را تبريك گفت.
"سيدمحمد ميرمحمدي " آنگاه با اشاره به حوزه مشاورين استاندار گفت : با نگاه جديد به حوزه عمل مشاورين استاندار اين عزيزان را انتخاب نموديم.
وي خاطرنشان كرد: جايگاه مشاور در سالهاي گذشته بيشتر حالت منفعل و تشريفاتي داشته است منتهي اكنون تصميم بر اين است تا اين جايگاه نقش و كاركرد اصلي خود را بازيابد.
عالي ترين مقام اجرايي استان آنگاه خاطرنشان كرد : در همه امور مبنا بر اين است تا با اخذ مشورت تصميم گيري شود و برگزاري شوراهاي مختلف از جمله شوراي معاونين، شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي و... نشان دهنده اين امر است.
وي ابراز داشت : در همه حوزه ها بايد مشاورين تخصصي ابرازنظر نمايند تا تصميم گيريها، اصولي تر و بهتر صورت گيرد و مشاورين منتخب فعلي نيز با همين نگاه انتخاب شدند تا پاسخگويي به مسائل و رسيدگي به مشكلات مردم سهل تر و سريعتر انجام شود.
استاندار يزد آنگاه با اشاره به سوابق آقايان دكتر مرتاض ، اميرخاني ، تشكري و عبداللهي ايشان را داراي تجربه، تخصص، كارداني و ذهن خلاق جهت ارائه مشاوره در حوزه هاي تخصصي دانست و براي هر يك از اين عزيزان آرزوي توفيق نمود.
"ميرمحمدي " تأكيد كرد: جلسات مشورتي با مشاورين هر ماه يكبار به صورت منظم برگزار خواهد شد و در غير از اين زمان نيز مشاورين مي توانند نظرات و پيشنهادات و نكاتي كه به نظرشان مي رسد را تلفني يا حضوري به استاندار اعلام دارند.
وي از مشاورين خواست تا جايگاه و شأن مشاور استاندار را كه جايگاهي والاست با كار اصولي و شايسته ارتقاء بخشند چرا كه عملكرد افراد است كه جايگاه آنها را تعيين مي كند.
استاندار در پايان، نظر مشاورين را به چهار موضوع در حوزه بين المللي و ملي جلب نمود و خاطرنشان كرد:
شرايط منطقه اي ايجاب مي كند كه مشاورين ، مسائل را به درستي رصد نمايند و نقطه نظرات خود را در اين خصوص اعلام دارند چرا كه به ويژه در حوزه اقتصادي، استان يزد از شرايط منطقه تاثير مي پذيرد و نكته دوم اينكه مشاورين بايد باتوجه به شرايط پساتحريم در اين زمينه نيز نكات اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي را احصاء و ارائه نمايند و همچنين در آستانه هفته دولت برنامه ها و طرحهاي خود را جهت معرفي پرسنل دولتي و شاخصهاي وجودي ايشان اعلام دارند.
"ميرمحمدي" سپس با اشاره به دو انتخابات پيش رو از همه مشاورين خواست تا در راستاي ايجاد انگيزه و نشاط اجتماعي به منظور حضور و مشاركت هرچه پرشورتر مردم در اين دو انتخابات تلاش نمايند.
گفتني است در ادامه اين نشست هر يك از مشاورين نظرات خود را ابراز داشتند و آنگاه احكام مشاورين جديد استاندار يزد توسط استاندار به ايشان ارائه شد.
" حاجب مرتاض" به عنوان مشاور امور بهداشتي و سلامت"، " عماد تشكري" به عنوان مشاور اشتغال و جوانان، " محمد اميرخاني" به عنوان مشاور ورزش و " سعيد عبداللهي" به عنوان مشاور تحول و سلامت اداري معرفي شدند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

چهارشنبه 17,ژوئن,2026